Jeg har det egentlig meget skidt med før og efter billeder. Men begge billeder er en del af mig, og vigtige dele af min historie. Så jeg vil ikke skamme mig over den jeg var.

Min hverdag var dengang forbundet med voldsom skam og en meget enten eller tanke gang. Jeg blev sat på min første kur, da jeg var 3 måneder gammel, og sådan har største delen af mit liv været, altså enten på streng kur eller også spiste jeg alt det, jeg havde forbudt mig selv.

I dag har jeg fundet en mellemvej, hvor intet længere er forbudt. Det sjove er, at det ligeså langsomt er gået op for mig, at mellemvejen gælder i alle dele af livet, og det er dejligt befriende.

Jeg bruger Sense som et redskab til at styre min kost, og det har virket for mig på den måde, at jeg ikke længere tænker på mad hele tiden, hvilket har givet mig ro. Den ro har jeg brugt til at arbejde med den mentale del, som også er en vigtig del af at opnå varigt vægttab.

Jeg har fundet ud af, at en af mine vigtigste personlige værdier er eventyr, og her har mit vægttab givet mig mere energi til at nyde endnu flere eventyr.

Faktisk har jeg set hele mit vægttab, som en positiv proces, hvor processen har været vigtigere end produktet. Men selvfølgelig er det skønt, at jeg er kommet i mål.

Kunne du også tænke dig, at ændre din historie, så vil jeg gerne hjælpe dig. Vi er nemlig stærkere sammen.

Kh Trine
Certificeret Sense konsulent, Mentor i mad og psyke, VaneCoach og kostvejleder med speciale i vægttab.

Trine før og efter