Kender du det, at du synes du har fulgt Sense principperne 100% i den sidste uge, og når du så træder op på vægten ved din konsulent, så siger den plus 300 gram?

Jeg kender det alt for godt, og ofte, så fulgte der nogle ret negative tanker med. Jeg tænkte, at så kan det også være lige meget, jeg er en fiasko, måske mangler jeg fedtstof eller andre demotiverende tanker, som efterfølgende førte til, at jeg på vej hjem fra konsulenten, kørte forbi den nærmeste Mc Donalds og tog take away med mig hjem, herefter kom der slik på bordet når ungerne var puttet, og sådan kunne mit mønster faktisk fortsætte i flere dage.

De tanker jeg fik, og stadig kan få er helt normale, jeg vidste bare ikke hvordan jeg kunne ændre dem, for det havde jeg aldrig fået redskaberne til. 
Men da jeg først blev opmærksom på, at tankerne var automatiske, og ikke var helt rigtige, og at jeg skulle være nysgerrig, og prøve at finde alternative tanker, så begyndte mit mønster at ændre sig. 
En mere motiverende tanke for mig er, at det er helt normalt, at have en uge, hvor vægten går lidt op. Så ved jeg jo egentlig godt, at mit vægttab vil være der næste uge, hvis jeg er tålmodig, og bliver ved med at leve efter Sense.

Fødder på vægt