Jeg hedder Trine og jeg er Sense Vejleder i Holstebro. Jeg er uddannet Vane- og OverspisningsCoach TM ved Morten Elsøe.pædagog, Certificeret kostvejleder med speciale i vægttab og Certificeret Mentor i mad og psyke TM. Jeg er oprindeligt uddannet pædagog, og jeg bliver ved med at tage relevante kurser, så jeg er opdateret på den sidste nye viden.

Trine buks kvadrat

Privat er jeg gift med Jeppe, og vi har to børn på 17 og 20 år. Jeg er til daglig bogholder og personale ansvarlig i firmaet KOK MC ApS, som er ejet af min mand.

Jeg har 40 års erfaring i vægttab, ja det lyder måske vildt, men jeg er født overvægtig og blev sat på min første kur, da jeg var 3 måneder gammel. Hele mit liv har jeg enten været på en hård restriktiv kur eller også har jeg kørt i den anden grøft og været ligeglad. Jeg kunne jo ligeså godt give den gas med kalorierne, for jeg blev alligevel aldrig tynd, var min tankegang. Set i bakspejlet har det været en ond spiral og i virkeligheden, har jeg aldrig haft de rigtige redskaber til at håndtere mine madvaner og min overspisning. Jeg har nu takket være værktøjet Sense, samt med mentale redskaber fra Sense kostvejledning tabt mig næsten 40 kg, og det har været den mest fantastiske proces, hvor jeg har lært at spise helt almindelig mad samtidig med, at der har været plads til hygge og fest.

Hvad er mit vigtigste budskab til dig
Restriktive regler og forbud giver ikke varigt vægttab. Vægttab handler ikke kun om hvad vi spiser, men også om hvorfor vi spiser. Vægttab skal være en sjov, kærlig og udviklende proces. For mig handler vægttab om en mental proces, hvor motivation, vaneændringer og følelsesmæssig spisning er vigtige at arbejde med.

Hvad får du hos mig
Du får en hel værktøjskasse fyldt med motivation, inspiration og redskaber til, hvordan du bedst muligt kan sammensætte din kost på en måde, så der er plads til både hygge, fester og din yndlings mad. Desuden vil du få mentale redskaber til at blive bevidst om dine madvaner, og til at få en selvkærlig holdning til dig selv. På mit hold vil I være flere ”i samme båd”, og det vil også hjælpe dig til at bevare din motivation, da det er lettere at tabe sig, når man er flere sammen. Vægttab skal være en sjov, kærlig og udviklende proces, jeg skal nok hjælpe dig på vej.