Vægttabs forløb: Vejning fra 17:00 - 17:30, inspirationsmøde fra 17:30 - 18:00

Forløbet er til dig, som ønsker støtte, inspiration og redskaber til, at gå ned i vægt. Jeg underviser hold hvor der vil være minimum 10 og maksimum 15 kursister, hvilket giver en fantastisk gruppedynamik og sammenhold, som er med til at opretholde motivationen.

På mit hold får du en kombi af redskaber til at ændre din kost, vaner og dit mentale mindset. Hos mig får du ikke en striks kostplan med forbud eller restriktioner, derimod får du hjælp til at finde din egen holdbare vej ned i vægt. Jeg bruger principperne fra Sense, som kan give en god måltidsstruktur, men jeg bruger ikke principperne til endnu en kur, men derimod som en guideline, som skal passe til dig, og så du kan spise den samme mad, som resten af din familie.

Opstart onsdag den 14. august 2024 kl. 17  Klik her for tilmelding  

Onsdag den 14. august: Gennemgang af Sense principperne. Mødetiden vil derfor være længere fra 17 til ca. 18.30, her vil du også få udleveret mappe, og få lavet vægtanalyse på min Tanitavægt.

Efterfølgende gange:

Kl. 17 - 17.30 - vejning, samt mulighed for individuel hjælp.

Kl. 17.30 - 18 - inspiration.

 

21.august:

28. august:

11. september:

25. september:

9. oktober:

30 oktober:

Holdet oprettes hvis der er minimum 10 tilmeldinger. Jeg hæver først beløbet ugen op til opstart i august.

 

 Individuelt forløb

60 min opstartssamtale, hvor du bliver sat ind i Senseprincipperne, og får lavet en kropsanalyse.

4 klip af 30 min til vejning og samtale – skal bruges indenfor 3 måneder.

Forløbet er til dig, som ønsker, et t 1:1 forløb, hvor du er i fokus, og hvor du ønsker at gå ned i vægt på en måde, som tilpasses dig og dine udfordringer.

Sense er ikke en striks kostplan med forbud eller restriktioner, når du spiser efter Sense principperne vil du kunne spise helt almindelig mad sammen med resten af din familie.

 

Klik her for tilmelding: https://livsstils-vaerkstedet.dk/tilmeld-dig-her/hold/individuelt-v%C3%A6gttabsforl%C3%B8b-detail

 

Det får du med i opstartspakken:

  • 60 minutters opstartssamtale, hvor du får en grundig introduktion og gennemgang af Sense principperne.
  • 4 inspirerende opfølgningssamtaler.
  • 5 x vejninger. Første og sidste vejning vil du få lavet en vejning med kropsanalyse.
  • Sparring og motivation og værktøjer til at opnå et varigt vægttab.
  • Bogen: Sense kom godt i gang, som indeholder ugeplan og opskrifter.
  • Medlemsbog, så du kan følge dit vægttab, samt mappe med opstartsmaterialer.

Alle samtaler aftales individuel med Trine, og ligger på hverdage mellem kl. 9 og 17. 

 

Jeg holder ferielukket i uge 28, 29, 30 og 31

 

 Hvis jeg bliver pålagt, at holde mine fysiske hold lukket, så vil jeg tilbyde mine ydelser online, så tæt på de oprindelige ydelser som muligt.

Du har også mulighed for at bestille en personlig konsultation, hvis du har udfordringer eller emner, som du har behov for, at vi går i dybden med.

Ved hjælp af Sense principperne, får du et enkelt og overskueligt værktøj, som kan hjælpe dig med at skabe struktur over måltiderne. Men da kosten sjældent kan stå alene, så vil du derudover få en masse mentale værktøjer og strategier som kan hjælpe dig med at opnå et varigt vægttab.

 

Opstart
   

Startpakke med inspiration, vejning, materialer mm. 

  kr. 1.499,-
 
 

   

Personlig konsultationer
Personlig konsultation, enkeltkøb, kun for aktive kursister. kr. 650,-

 

 

Der tages forbehold for fejl og ændringer uden varsel.

 

Øvrige vilkår:

Gruppeforløbet kan ikke refunderes, der er ingen fortrydelsesret på mine ydelser. Ved særlige forhold hvor vejleder/coach er forhindret, forbeholder jeg mig retten til at tilbyde en ny tid. Under særlige forhold, hvor Livsstilsværkstedet bliver pålagt af regeringen eller anden offentlig myndighed (som f.eks. Corona krisen), så forbeholder jeg mig retten til, at  tilbyde mine ydelser online, så tæt på de oprindelige ydelser, som muligt.