Sense Grundbog 2017

SenseMyDiet - Kendt fra TV, vinder af "En kur der dur"

Når du er på Sense spiser du helt almindeligt mad og slipper for trættende kalorietælling eller vejning af din mad. Ved hjælp af en nogle enkle og overskuelige principper, lærer du at sammensætte din kost, så du sikrer dig en optimal mæthed og et stabilt blodsukker dagen igennem.

Sense er ikke en kur, som gør livet surt. men derimod en livsstil, hvor du lærer at kombinere god mad, hygge og fest med vægttab. Netop dette gør at Sense har hjulpet adskillige mennesker til at opnå et varigt vægttab, heriblandt mange som har kæmpet med vægten i årevis og har været igennem et hav af slankekure.

Men hvis metoden skal virke, kræver det selvfølgelig, at du skal ændre nogle af dine kostvaner, og det kan Sense hjælpe dig med. Du skal betragte Sense som en værktøjskasse, der hjælper dig til at få struktur på dine måltider. Det vigtigste værktøj i værktøjskassen er Sense-spisekassemodellen, der giver dig en skabelon for dine måltider. Sense-spisekassemodellen består af tre spisekasser, der igen består af en særlig måde at sammensætte kosten på ud fra 3-4 håndfulde mad og 1-3 spiseskefulde fedtstof.

Har du lyst til at lære mere om, hvad det er ved Sense, som gør forskellen. Så kan du deltage på mit ugentlige hold og få inspiration og motivation til at opnå varigt vægttab. Her bliver du også vejet og vejledt så du kan få success med dit vægttab.

Jeg har selv tabt næsten 40 kg ved hjælp af  Sense og mentale værktøjer, og jeg har holdt vægten i over 5 år.

Jeg tilbyder Sense slankehold i Holstebro, hvor der er ugentlige motivations møder, hvor jeg vil give dig værktøjerne til at komme ned i vægt og efterfølgende holde de sunde vaner.

Hvis du er interesseret i at tabe dig via mit Sense hold så kan du finde mere om det i menuen under "hold og priser" og er du allerede blevet interesseret, så skriv til mig via kontaktformularen som du også finder i menuen foroven.